maandag 28 juni 2010

Het zat niet mee vandaag

Het begon vanochtend meteen al slecht, we werden gebeld dat mijn vader door een ambulance was opgehaald, hij was buiten bewustzijn geraakt. Gelukkig kon hij 's middags weer naar huis.
Verder besteedden we de ochtend aan het opruimen van de boot. We zijn nog steeds een onderdeel kwijt waarmee we de nood helmstok kunnen bevestigen.
Ik hoopte de film van de te waterlating te monteren, maar daarbij ging van alles mis, dus ik kan weer helemaal opnieuw beginnen.
Ook de repeater van de GPS wil niet functioneren, waarschijnlijk is de kabel die hem verbindt met het ontvang apparaat binnen niet goed?
Wel kregen we gezamenlijk de marifoon geïnstalleerd. Pas na 2 proef gesprekken met de toren van Schiermonnickoog was ons ATIS nummer ook zichtbaar, we hadden eerst alleen de MMSI erin gezet en daarna de ATIS nog niet aangezet. Ronald krijgt de menu's wel te voorschijn, ik druk niet goed of zo. Ik krijg wel de nummers erin, daarvan zijn de lettertjes te klein voor Ronald.
's avonds deden we nog een vervelende ontdekking, de hydraulische leidingen van het stuurwiel zijn gebarsten, dus die moeten vervangen worden door sterkere.

Een monteur op de haven heeft nog even naar onze SB motor gekeken, maar we moeten de leverancier toch maar bellen, want waarschijnlijk is de ontsteking niet goed.
Ik had gelukkig wel even tijd om een quiltje af te maken. Ronald had een foto gemaakt terwijl ik bezig was, maar waarschijnlijk heeft hij die niet goed afgedrukt, want die zat niet in de camera. maar hierbij dan wel het quiltje. Onze boot inclusief netten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten